Gaya APA
KORDI K., M. Ghufran H.. (2007).
Meramupakan untuk ikan karnivor; baung, belut, betutu, gabus, jambal siam, kakap, kerapu, kuwe, lele, patin, sidat dan toman .
Semarang:
Aneka Ilmu.
Gaya Chicago
KORDI K., M. Ghufran H..
Meramupakan untuk ikan karnivor; baung, belut, betutu, gabus, jambal siam, kakap, kerapu, kuwe, lele, patin, sidat dan toman.
Semarang:
Aneka Ilmu,
2007.
Text.
Gaya MLA
KORDI K., M. Ghufran H..
Meramupakan untuk ikan karnivor; baung, belut, betutu, gabus, jambal siam, kakap, kerapu, kuwe, lele, patin, sidat dan toman.
Semarang:
Aneka Ilmu,
2007.
Text.
Gaya Turabian
KORDI K., M. Ghufran H..
Meramupakan untuk ikan karnivor; baung, belut, betutu, gabus, jambal siam, kakap, kerapu, kuwe, lele, patin, sidat dan toman.
Semarang:
Aneka Ilmu,
2007.
Print.